Trener Chelseaja Antonio Conte, koji je u svojoj prvoj sezoni u Premier ligi osvojio naslov prvaka, potvrdio je da ostaje u londonskom klubu, te da nema namjeru preuzeti milanski Inter, objavili su u nedjelju britanski mediji.

Također, vlasnik kluba Roman Abramovič namjerava mu povećati plaću, te bi Conte trebao postati najplaćeniji treneru povijesti Chelseaja. Conte trenutno zarađuje 6,5 milijuna funti godišnje, što je manje negoli su plaćeni Pep Guardiola (Manchester City), Jose Mourinho (Manchester United), Arsene Wenger (Arsenal) i Jurgen Klopp (Liverpool).

Abramovič je spreman potrošiti i 200 milijuna funti u ljetnom prijelaznom roku na igračka pojačanja. Naime, Conte želi imati igrački kadar koji bi bio u stanju igrati u 3-4-3 formaciji, koja mu je ove sezone donijela puno uspjeha, ali i u njegovom omiljenom 4-2-4 sustavu

Komentiraj

FOTO:EPA
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.