20.06.2008. / 12:03

Autor: Nina Tomljanović

Najava događaja

C2 - Collaboration - Izložba umjetničkih radova i eksperimentalnog dizajna

U ponedjeljak, 23. lipnja u foajeu kina SC održat će se otvorenje izložbe umjetničkih radova i eksperimentalnog dizajna pod imenom Collaboration na kojoj će svoje radove predstaviti Filip Filković (Kunstterrorist Organisation, Zagreb), Ivor Tomljanović(Goeklektik, Zagreb) te Monika Lang, Lazar Bodroža, Nenad Trifunović i Željko Lončar (Turbotomorrow, Beograd).

Collaboration, koji ove godine nosi kodni naslov C2 je event nastao kao produkt kolaboracije Organizacije Kunstterrorist (www.kunstterrorist.com) autora Filipa Philatza Filkovića i dizajnera studija Goeklektik! (www.goeklektik.com) Ivora Tomljanovića, koji su se prepoznali u zajedničkim umjetničkim interesima. Osim radova, na izložbi vas očekuje i poneka instalacija i ostalih C2 umotvorina, glazbeni set poznatih DJ-eva Sebe i Zaka ( Kontrapunkt Kolektiv), druženje uz kontempliranje o izloženim radovima a polusatni live DJ set rebao bi izvesti i jedan od autora izložbe Filip Filković.

O projektu

Projekt Collaboration™ nastao je 2007. godine iz potrebe i želje dvojice mladih umjetnika (Filković/Tomljanović) da svojim dizajnerskim viđenjem realnog reagiraju na nedostatak moderno-umjetničkih i eksperimentalno-dizajnerskih evenata na domaćem tlu. Prvu Collaboration™ izložbu autorski dvojac Filković-Tomljanović predstavio je u "Prostoru" Darka Dominika u proljeće prošle godine, a cilj kojega su zacrtali za C2 je eksponencijalno širenje eventa te uključivanje sve većeg broja umjetnika i njihovih radova u svaku novu izložbu.

Vezane vijesti

„Kako preživjeti rat“

„Kako preživjeti rat“

U povodu 70. obljetnice ustanka u Hrvatskom zagorju večeras je u Muzeju „Staro selo“ u Kumrovcu otvorena izložba „Kako preživjeti rat“. Autor izložbe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika