U Čisti Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, u garaži obiteljske kuće je jutros oko 11:15 pronađen pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

Policija je poslijepodne objavila da je na širem području Čiste Velike u vozilu pronađeno još jedno tijelo, ženske osobe. Radi se o supruzi ubijenog specijalca.

Policija je uspjela locirati automobil sina ubijenog specijalca i njegove supruge, doznaje Index. Zaustavili su ga kod Tribunja, izvukli iz automobila i prevezli u policijsku postaju na ispitivanje. Upravo 18-godišnjeg sina sumnjiče za dvostruko ubojstvo. Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili. U policiji kažu kako on u pucnjavi nije ranjen.

Mrtvo tijelo 45-godišnjeg policajca pripadnika specijalne jedinice iz Splita pronađeno je u nedjelju u selu Čista Velika, javlja Dalmatinski portal.

“Možemo samo reći da smo oko 11.15 sati zaprimili dojavu i izašli na teren, te u kući pronašli tijelo 45-godišnjaka”, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Kosor je potvrdila da se radi o specijalcu. “Okolnosti smrti se još uvijek utvrđuju očevidom te se poduzimaju i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj”, izvijestila je policija.

Šibenik.in javlja kako je policija na ulicama sa ‘dugim cijevima’.

Slobodna Dalmacija javlja kako je specijalca ubio njegov 19-godišnji sin, koji je u svog oca ispalio pet ili šest metaka. Prema dostupnim informacijama, nestala je supruga ubijenog policajca, a policija traga za 19-godišnjakom, koji je u bijegu.

Prema izjavama mještana, 45-godišnji specijalac ubijen je u subotu u poslijepodnevnim satima, a njegovo je tijelo pronađeno tej danas ujutro.

Šibenik in objavio je kako je policija blokirala Mandalinu, jer sumnjaju da je sin ubijenog tamo pobjegao. Policija nije potvrdila da su dva događaja povezana. Novinar portala idio je kako tri blindirana kombija ulaze u glavnu policijsku postaju u Mandalini nakon čega su policajci spremili duge cijevi te je blokada Mandaline završena.

Komentiraj