Najveći animirani hit godine ‘Ledeno doba: Veliki udar’ otvara prvu CineKids projekciju koju mališani i njihove obitelji nestrpljivo očekuju.

U CineStaru znaju kako su djeca veliki obožavatelji kina i filmova, ali i poklona te je CineStar u suradnji sa LEGO® Store i internetskom stranicom brick.hr kreirao posebne projekcije CINEKIDS na kojima djeca uz kupljenu ulaznicu za film dobivaju LEGO® poklon te popust za kupnju igračaka u LEGO® Storeu ili na brick.hr online stranici.

U najnovijem nastavku ‘Ledenog doba: Veliki udar’, Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti Manny, Sid i Diego morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

Svi posjetitelji koji u CineStar kinima u periodu od 14. do 27. srpnja kupe ulaznicu za film ‘Ledeno doba: Veliki udar’ ostvaruju 20% popusta na proizvod po želji u LEGO® Store-u ili na online kupnju na www.brick.hr.

Komentiraj