Trener Hajduka Joan Carrillo stigao je na konferenciju za novinare nakon velike pobjede Hajduka nad Brondbyjem, a novinari su Španjolca dočekali – aplauzom. ” ako lijepo. Nije to samo moja zasluga nego svih ljudi koji radimo ovdje. Tu sam u dobru i zlu, spreman na sve. Osjećam zajedništvo. Bez pomoći svih njih bio bih nitko i ništa”, rekao je na početku carrillo, a onda se okrenuo utakmici.

Naglasio je kako je iznimno zadovoljan viđenim. “Jako sam zadovoljan s igračima jer su odigrali kako smo planirali, ali i zbog ljudi, svih skupa koji radimo u Hajduku. Nogomet se igra zbog navijača, osjetio sam čar domaće publike. Jako sam zadovoljan sa svim. Uspjeli smo im se odužiti, jako mi je drago što idemo dalje. Sve skupa je bilo fenomenalno”, rekao je Španjolac.

Naglasio je kako Ante Erceg, strijelac oba Hajdukova pogotka, u bitnim utakmicama ne griješi.

Sva četiri hrvatska predstavnika prošla su u playoff Lige prvaka, odnosno Europa lige. “To je jako dobro za svih nas jer se stvara bolja atmosfera i jača je liga”, zaključio je Carrillo, koji se sada okreće nedjeljnoj utakmici protiv Dinama.

Komentiraj