CAPELLO KRITIZIRAO MOURINHA “Nakon dvije godine njegovi su igrači ‘sprženi'”

0
1

Trener Chelsea Jose Mourinho posljednjih je tjedana meta raznih kritika, a njima se u utorak priključio i legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello koji je naveo kako je ‘rok trajanja’ Portugalca dvije godine.

“Nakon dvije godine Mourinhovi igrači su ‘sprženi’. To se dogodilo i u Realu, a samo se potvrđuje sada u Londonu. Istina, Chelsea ima problema s ozljedama, ali trenerove taktičke pogreške nisu zanemarive. Mourinho ove sezone nije odradio prave pripreme”, ističe Talijan za Fox Sport.

‘Bluesi’ se nakon osam kola nalaze na katastrofalnom šesnaestom mjestu Premiershipa sa samo osam bodova. Portugalski je trener rekao kako mu je ovo najgore razdoblje trenerske karijere, ali i odbija prihvatiti krivnju za loše rezultate.

“Nikada neću podnijeti ostavku. A ako me i otpuste, otići će im najbolji trener kojeg je ovaj klub ikada imao”, rekao je Mourinho. Ukoliko ga i smjene, čelnicima ‘Bluesa’ to neće biti prvi put. Prvu je ‘etapu’ na klupi Chelsea Mourinho odradio od 2004. do 2007. godine, kada je smijenjen zbog loših rezultata. Vratio se 2013. godine.

Komentiraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here