Trener nogometaša Hajduka Damir Burić izjavio je u srijedu kako će prva utakmica posljednjeg, 4. pretkola nogometne Europske lige protiv češkog predstavnika Slovana, koja će se igrati u četvrtak u Liberecu, biti teška za Splićane  ali je i poručio kako je njegova momčad spremna odigrati discipliniran i taktički zreo  meč.

“Mi smo spremni za utakmicu protiv Slovana. Imam dojam da je momčad Hajduka stasala i u stanju je odigrati taktički zrelu  i discipliniranu utakmicu, a ja vjerujem u svoje igrače”, rekao je Burić u srijedu ujutro na konferenciji za novinare na Poljudu uoči polaska momčadi u Liberec. Dodao je kako je zadovoljan reakcijm Hajdukovih nogometaša na treningu uoči utakmice protiv Slovana.

Po Burićevim riječima, Slovan je jako snažna i dinamična momčad u duelima i utakmica će biti teška za Hajduk.

“Spremni smo na takvu igru Slovana odgovoriti agresijom i dinamikom i da naše linije budu kompaktne”, poručio je Burić. Dodao je da je Slovan momčad koja raste, motivirana je i želi biti jedna od najjačih u Češkoj. Posebice je istaknuo kako je Slovan kreativan u prekidima sa puno kombinacija u takvim situacijama.

Burić je niječno odgovorio na pitanje bi li ga zadovoljio minimalan poraz Hajduka u utakmici protiv Slovana u Liberecu uz postignuti gol u gostima, rekavši kako njegova momčad u svakoj utakmici ide “da izvuče maksimalno dobar rezultat”.

Rekao je da na utakmicu protiv Slovana u Liberec vodi 20 nogometaša. Odgovarajući na novinarska pitanja kazao je da se nada da će Franck Ohandza biti u stanju odigrati jedno poluvrijeme u Liberecu, ali je potrebno najprije čuti što će liječnici reći.

Za Hrvoja Milića, koji je nedavno s Hajdukom potpisao trogodišnji ugovor, Burić  je rekao kako bi mogao biti spreman za sutrašnju utakmicu u Liberecu.

Komentiraj

FOTO:Miranda Cikotic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.