Nakon sedam godina od održavanja prvog TEDx događaja u Republici Hrvatskoj, TEDxZagreb predstavlja najinspirativniji i najveći event u regiji pod naslovom BUILD.FUTURE.NOW.

Događaj će se održati u ponedjeljak, 15. svibnja, u velikoj Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 12 sati, a okupit će više stotina TED entuzijasta. Proteklih godinu dana u pripremi događaja sudjelovalo je 50 stalnih i povremenih suradnika, a posljednja tri mjeseca četvero mentora pripremalo je govornike za njihov nastup na događaju.

Svoje ideje vrijedne širenja sa sudionicima će podijeliti 20 uspješnih pojedinaca čime će nastojati inspirativno osvojiti publiku. TEDxZagreb dio je globalne TED platforme čiji je osnovni cilj širenje dobrih ideja i stvaranje bolje budućnosti za nove generacije pa je misija zagrebačkog tima usmjerena na okupljanje najinspirativnije publike koja želi čuti i prenijeti dalje kvalitetne i korisne ideje za bolju budućnost naše zajednice.

U cjelodnevnom programu sudjelovat će Atomic Dance Factory koji već dugi niz godina stvara generacije pozitivnih mladih ljudi, a osim uživanja u glazbi i inspirativnim govorima, svi će sudionici u predvorju dvorane tijekom pauza imati priliku pogledati brojne zanimljive interaktivne sadržaje, razgovarati s govornicima te se umrežavati s drugim inspirativnim pojedincima kroz razgovor o upravo odslušanim govorima.

Ulaz za registraciju publike otvara se u ponedjeljak u 11 sati.

BUILD.FUTURE.NOW. održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Svi zainteresirani za više informacija mogu posjetiti tedxzagreb.com.

Komentiraj