BRITANSKI MEDIJI Pato dolazi u Liverpool, Klopp želi i Dennisa Praeta iz Anderlechta

Britanski mediji u nedjelju su objavili kako je Liverpool realizirao tranfer Brazilca Alexandrea Pata iz Corinthiansa za 11 milijuna funti (14.5 milijuna eura). Navode i kako je nekadašnji nogometaš Milana odbio unosnije ponude iz Kine kako bi prešao na Anfield, dok Daily Star piše da su Pata na prelazak u Liverpool nagovorili sunarodnjaci Philippe Coutinho i Roberto Firmino.

Liverpool će, sudeći po izvješćima, ponuditi 22.3 milijuna funti (29.5 millijuna eura) za veznjaka Anderlechta Dennisa Praeta. Belgijski tisak piše kako je trener ‘Redsa’ Jürgen Klopp ‘zagrijan’ za dovođenje 21-godišnjaka. Praet je zasada upisao jedan nastup za reprezentaciju Belgije. Klopp razmišlja i o prodaji napadača Daniela Sturridgea, koji je od Kloppovog dolaska na Anfield odigrao svega 106 minuta.

Klopp je, navodi Daily Mirror, isfrustriran sa zdravstvenim stanjem Sturridgea. Bez obzira na probleme koje ima, Sturridge bi mogao izazvati veliki interes klubova, a ‘Redsi’ bi za njega mogli dobiti oko 25 milijuna funti (33 milijuna eura).

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.