Nagrađivana engleska kazališna i filmska glumica Vanessa Redgrave nastupit će 1. kolovoza u Etnografskom muzeju na Velikom Brijunu, u sklopu ovogodišnje 17. sezone Kazališta Ulysses, izvijestila je u  nedjelju kazališna služba za odnose s javnošću.

U programu pod nazivom “Večer s Vanessom Redgrave – Parlami d’Amore”, ta će poznata oskarovka recitirati omiljene stihove i izvesti dijelove monodrame s crticama iz svojega života, a publici će biti prikazan i video uradak koji je snimljen u povodu njezinog 80. rođendana.

Kao pratnja Vanessi Redgrave, nastupit će troje vrhunskih glazbenika, njezinih dugogodišnjih prijatelja: engleski violinist Steve Bentley – Klein iz Engleske, belgijska sopranistica Lisa Mostin te klaviristica Jeanne-Minette Cilliers iz Južne Afrike. Program će biti simultano prevođen na hrvatski jezik.

Komentiraj

FOTO:Nacional
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.