Najbolji trener u povijesti Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson u engleskom je tisku stao u obranu Jose Mourinha, ustvrdivši da bi Chelsea počinio veliku glupost ako da otkaz portugalskome treneru.

“Vlasnik Chelsea Roman Abramovič otpustio je mnogo trenera u zadnjih desetak godina i siguran sam da je naučio da to nema smisla. Mourinhu sada trebaju povjerenje i vjera jer je on čovjek koji može preokrenuti stvari i nije slučajno da je jedan od najboljih stručnjaka svih vremena, osvajač dvije Lige prvaka i naslova u svim državama u kojim je bio. Dakle, otkaz bi bio glup potez”, kazao je Ferguson za Miror.

On i Mourinho su bili veliki suparnici na terenu, ali su uvijek imali dobar odnos pun poštovanja. Mourinhov Chelsea je u velikoj krizi , nakon 15 kola tek su 14. u prvenstvu, a u srijedu igra presudan dvoboj za plasman u osminu finala s Portom, te bi u slučaju poraza, Portugalac gotovo sigurno bio smijenjen.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.