Nakon završenog sastanka s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i ministrom Predragom Šustarom, Boris Jokić je za portal Index kazao da neće povući svoju ostavku.

“Ostajemo kod naše odluke, naši stavovi su jasni, više puta smo ih ponovili. Međutim pomoći ćemo ostalima da se reforma nastavi. Ovom prilikom želim zahvaliti svim građanima na podršci koju nam pružaju te predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja iskreno zagovara ovu reformu. Također molimo sve političke strukture da ne svojataju ovaj proces i na njemu stječu jeftine političke bodove.

Ova je reforma za sve građane ove zemlje kako male tako i one velike”, rekao je Jokić, javlja portal Index. Jokić je također na pitanje jesu li na sastanku predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Šustar zatražili povlačenje njegove ostavke, odgovorio da nisu, te dodao: “Jasan im je naš stav. Predsjednica je već u pismu rekla kako želi da ostanem, no ostajem pri svojoj odluci. S njom i ministrom sam samo dogovorio da ćemo se čuti.”

Kazao je, kako piše Index, da još ne zna hoće li sudjelovati na sutrašnjem velikom prosvjedu podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi, te naglasio kako je ta reforma “najbolja stvar za ovu zemlju”.

Komentiraj