Kaptol Boutique Cinema by CineStar kao zagrijavanje za vikend, svakog posjetitelja koji u petak 31. ožujka kupi kino ulaznicu, časti Julius Meinl kavom.

Kino je otvoreno prije mjesec dana, a jedinstvenim konceptom oduševilo je već više od 35 tisuća ljudi. Pokraj pet unikatnih kinodvorana u kojima se savršeno isprepliću različiti stilovi, nalazi se izuzetan zeleni zimski vrt i WOW bar originalnog interijera.

Osim bogate ponude filmova, u WOW baru je pokrenut i glazbeni program koji srijedom, petkom i subotom nudi koncerte i DJ setove orijentirane na soul, funk, pop i laganiju ‘elektroniku’. Ove srijede od 20 sata za vas glazbu bira DJ Ela, u petak nastupa DJ Blacksoul, a u subotu je na programu izuzetan vokalist – Matija Cvek u formi dua.

Kinoprogram je ovog tjedna bogatiji za nove filmske naslove: Duh u oklopu, Trag života, Odjednom tata, Ljepotica i zvijer, a oni najmlađi mogu se zabaviti uz najnoviji nastavak o omiljenim plavim bićima – Štrumpfovi: Skriveno selo.

Za one koji preferiraju filmove s neengleskog govornog područja, na repertoaru su francuska drama ‘Samo je kraj svijeta’ i iranski triler s elementima drame ‘Trgovački putnik’. Istaknimo još potresan kriminalistički igrani film ‘Američka pastorala’ s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi…

Kaptol Boutique Cinema vrlo je aktivno na društvenim mrežama Instagram i Facebook, a detaljnije informacije potražite na web stranici www.kaptolcinema.hr.

Komentiraj