Iskrenim obožavateljima cvijeća i iskusnim vrtlarima u pomoć stižu Vito & Flora, vjerni pomoćnici u uzgoju bilja

Ovi proizvodi iz Biocrystal radionice u vrlo kratkom vremenu postali su nezaobilazni “pomoćnici” mnogih ljubitelja cvijeća širom Hrvatske. Vito&Flora jedinstvena su inovacija i predstavljaju Biocrystal® energizator za biljke, atraktivan proizvod baziran na Biocrystal® tehnologiji, napravljen s posebnom pažnjom, za sve iskrene ljubitelje cvijeća.

Vito&Flora proizvedeni su u Hrvatskoj, a predstavljaju JEDINSTVENI PROIZVOD U SVIJETU. Prirodnog su sastava, potpuno neškodljivi i u velikom dijelu zamjenjuju tretiranje biljaka umjetnim sredstvima. Tako omogućuju i znatne uštede novca koji se troši na kupnju sredstava za tretiranje bilja.

Biocrystal® energizatori za bilje napravljeni su od 16 pažljivo odabranih kristala, minerala s dodatim udjelom zlata i srebra. Ovako sastavljena Biocrystal® mješavina omogućit će kućnom cvijeću i zelenim biljkama brži rast, veće i brojnije cvjetove, znatno manje biljnih bolesti.

Biocrystal® tehnologija rezultat je istraživanja koje je trajalo gotovo čitavo desetljeće, a temeljeno je prvenstveno na odabiru kristala u zavisnosti od njihovih svojstava i utjecaja te pažljivom omjeru svakog od odabranih kristala kako bi se postigla najveća moguća efikasnost kristalne mješavine.

Kada je riječ o djelovanju i načinu upotrebe tog revolucionarnog proizvoda, ljepota je u jednostavnosti. Vita & Floru dovoljno je zabosti u zemlju u vazu, pokraj cvijeća i pustiti ih da urade ono zbog čega su i stvoreni – budu najbolji prijatelji i njegovatelji cvijeća i brinu se o njemu. Biocrystal® vrši intenzivni utjecaj na strukturu molekule vode kojom se biljka hrani te omogućava da lončanica primanjem tako energizirane vode dobiva bolje izbalansiranu i iskoristivu energiju, neophodnu za rast, razvoj i cvjetanje.

Pored sjajnih reakcija svih onih koji su svoje cvijeće “prepustili” Viti & Flori, tvrtka Biocrystal® technologies čvrsto stoji pri uvjerenju u učinkovitost svog proizvoda jer je pozitivni utjecaj na biljke znanstveno potvrđen na Institutu za zaštitu bilja u Torontu (Canada). Testiranjem je potvrđeno da biljke koje su bile pod utjecajem Biocrystala® pokazuju puno bolje rezultate klijavosti i rasta od onih koje nisu bile pod utjecajem.

Prilikom osmišljavanja Vita i Flore, najviše pažnje posvećeno je dizajnu proizvoda, načinu implementacije tehnologije u proizvod te efikasnosti proizvoda koja mora u potpunosti prenijeti efekte tehnologije do biljke.

Vito i Flora su “oživjeli” i prije nego što su se pojavili na tržištu. Pored toga što su im imena dali upravo iskreni ljubitelji cvijeća i to putem natječaja, tko god je došao u kontakt s tim fantastičnim proizvodom, “sprijateljio” se s njim na prvu.

O reakcijama na ovaj inovativni proizvod svjedoči i uspjeh na platformi za grupno financiranje Crowdfunding, na kojoj je projekt Vito & Flora pobrao simpatije posjetitelja i uspio prikupiti željenu cifru. Osim toga, Vito & Flora postali su i prave svjetske zvijezde pa su tako o tom jedinstvenom crowdfunding projektu pisali, osim hrvatskih, i svjetski mediji poput: International Business Times, Daily Herald, Wallstreet.com, The Global Tribune, New York Cronicle, News Chanel 9 abc, Fox23 news, CBS 47, Keloland television te mnogi drugi.

Preostaje još samo da svoje omiljeno sobno cvijeće upoznate s Vitom i Florom te uživate u prizoru zdravog, bujnog i mirisnog cvijeća.

Komentiraj