Trener West Hama Slaven Bilić ponovno oduševljava britanske medije. U najavi današnje utakmice s Tottenhamom, Bilić je rekao da Spurse ne mrzi, te se našalio kako čak ni svojim psima ne bi dozvolio da navijaju za njih.

“Nemam ništa rotiv Spursa. Ne. Ali, oni su londonski klub što navijačima puno znači. Dobra je stvar kada pobjediš, ne možeš dočekati odlazak na posao i zezanje navijača Spursa. Ipak, nije nimalo ugodno izgubiti”, prenosi riječi Bilića Mirror.

“Svi u mom stanu navijaju za West Ham. Ne mislim da su moji psi navijači Spursa, ali provjerit ću. Jutros su me nekako drugačije gledali”, našalio se Bilić. Bivši hrvatski izbornik za momčad West Hama kao igrač debitirao je 1996. godine upravo protiv Tottenhama. “Spursi znaju da smo klub koji im može naštetiti. Ne bi bio prvi put”, rekao je.

Najavio je kako će utakmici pristupiti sa znanjem da igraju na svom vrhuncu i kako imaju dobru priliku za pobjedu. U momčadi West Hama neće biti Payeta, koji će zbog ozljede gležnja propustiti tri mjeseca. “Ne moraš biti trener West Hama da bi vidio da je Payet strašno važan. On je naš najbolji igrač”, objašnjava Bilić.

Komentiraj