Trener West Hama i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić rekao je u četvrtak kako su se kineski klubovi ‘zaljubili’ u njegovog napadača Andyja Carrolla, ali i kako nije bilo šanse da ga prodaju u siječnju.

“On je jedan od naših najboljih napadača i želimo ga zadržati”, rekao je Bilić o 28-godišnjem napadaču koji je u 12 nastupa ove sezone postigao 6 golova. “Kineski skauti su gledali i druge igrače, ali zaljubili su se u Andyja”, dodao je.

Otkrio je i kako je sam Carroll čuo o interesu kineskih klubova i bio počašćen, ali nije želio otići. Bilić je dodao kako nije opterećen svojim ugovorom. “Vrlo sam sretan, imam ugovor. Neću lagati, nilo bi lijepo potpisati novi. Pogledajte što se dogodilo Ranieriju, najboljem i najvećem. Do prije nekoliko dana mislili smo da je njegova pozicija najsigurnija. A pogledajte što se dogodilo”, rekao je Bilić.

Ova je sezona, dodao je, bila teška uz selidbu na novi stadion, brojne ozljede i odlazak Dimitrija Payeta. “Ali, sada stvari izgledaju puno bolje. Ojačali smo”, kaže. West Ham u ponedjeljak igra protiv lidera prvenstva Chelseaja.

“Conte je odličan trener, ali malo sam iznenađen kako im dobro ide ove sezone. Očekivao sam da će Conte donijeti razliku ‘na duge staze’, ali sam iznenađen da već sada imaju 10 bodova prednosti ispred svih ostalih. Ipak, utrka za prvaka još je otvorena. U igri je puno bodova. Ako se Chelsea ‘popikne’, a može u bilo kojoj utakmici, ostale momčadi moraju biti spremne”.

Komentiraj