Nadia otkriva kako je vremenom usavršila trikove i zna gdje može pronaći ovakve muškarce, ali sebe ne smatra sponzorušom.

Nadia Essex je devojka iz Chelsea u Londonu, koja je odrasla u bogatoj obitelji.

Nažalost, njen otac i majka su devedesetih godina doživjeli bankrot i više ništa nije bilo isto.

Navikla se na luksuz od djetinjstva, kad je vidjela majku kako zbraja posljednje novčanice koje su ostale u kući da bi joj kupila knjigu, Nadia je odlučila kako takav život nije za nju.

Tad se posvetila misiji – naći bogatog muškarca!

“Dosta mi je zabavljanja s momcima bez novca. Poštujem sebe i želim lijepe stvari“, objasnila je ona i dodala da ona nije osoba koja se zadovoljava osrednjim stvarima, već za sebe želi samo najbolje.

Day one #ibiza #nofilter #nomakeupselfie bring on the sun ☀️??☀️ loving my #boohoo #bikini ?✌?️

A photo posted by Lady Nadia Essex (@ladynadiaessex) on

Do sad je bila s više od 100 milijunaša, ali još uvek nije našla priliku za sebe. Ali, to nije bilo uzalud potrošeno vrijeme, jer je s njima proputovala čitav svijet i dobila mnoštvo skupocjenih poklona. Na pitanje kako dolazi do njih, Nadia otkriva da je vremenom usavršila trikove i zna gdje može pronaći ovakve muškarce. “Milijunaše nećete pronaći u lokalnom kafiću, zato morate znati sva lijepa mjesta u Londonu. Što se tiče izgleda, morate se obući adekvatno. Nikako previše gole grudi ili noge, trebate pokazati profinjen stil“, savjetuje Nadia. Ali, ona za sebe ne misli da je sponzoruša, već žena koja zna šta hoće i može imati sve. “Da je u pitanju samo novac, odavno bih se udala i nosila dijamant bogataša koji me ne privlači. Nisam se udala zato što uz novac želim i ljubav, bajku, leptiriće u trbuhu”, otkriva ona.

U jednom intervjuu pitali su je šta bi napravila kad bi ugledala zgodnog majstora, od kog bi joj srce zaigralo, Nadia kaže da tu nema šanse da se išta dogodi, i da bi ga brzo zaboravila.

“Volim da su moji muškarci bogati i da privlače pažnju gdje god se pojavili“, zaključila je ona.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.