Nedjeljno jutro iznenadilo je Puljane prvim snijegom ove zime koji je u Puli te u ostalim naseljima južne Istre počeo padati nešto prije 11 sati, no zbog kiše koja je padala u subotu i tijekom jutra, mokrog tla i temperatura iznad ništice, snijeg se zasad ne zadržava na tlu.

 Prema prognozi meteo portala Istrameta, mogućnost stvaranja snježnog pokrivača bit će mala – u prvom dijelu dana u Istri će biti oblačno vrijeme uz kišu koja lokalno može biti i obilnija, a uz jače oborine tijekom jutra, snježna granica spustit će se na oko 500 metara nadmorske visine.

Inače, prvi ovogodišnji snijeg Ćićariji je u nedjelju ujutro donio za sada mali bijeli pokrivač a snježne pahulje, koje gusto padaju u primorju za sada su zaobišle unutrašnju Istru, jer primjerice u Pazinu i Buzetu pada povremeno samo ledena kiša.

Prema podacima istarske policije problema i poteškoća u prometu nema.

Komentiraj

FOTO:Dusko Marusic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.