Posljednjeg dana kampanje za lokalne izbore, predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Zaprešiću je poručio kako nije za veliku koaliciju s HDZ-om.

Naglasio je kako očekuje izlazak građana na nedjeljne izbore, jer silazak ove Vlade s vlasti započinje njihovim silaskom na lokalnoj razini. “Vrijeme je za izbore. Jedini koji mogu vratiti stabilnost su građani na izborima. Vlada se trese, ekonomija se trese zbog Agrokora, svaki se problem gura pod tepih… Jedino volja građana to može promijeniti”, kazao je Bernardić.

“Vidjet ćete da će se promijeniti slika Hrvatske što se tiče gadova i općina. Očekujem da građani pokažu promjenu smjera Hrvatske”, poručio je. Na pitanje hoće li osobno odgovarati ako SDP na lokalnim izborima poluči loš rezultat, odgovara: “Predsjednik uvijek ima odgovornost, ali na lokalnim izborima lokalne organizacije imaju odgovornost”.

Komentirao je izjave Andreja Plenkovića, koji je u četvrtak rekao da Petrov i Bernardić ne znaju osnove političke abecede. “Kad netko govori o drugima zapravo govori o sebi. Nisam za nikakvu veliku koaliciju, ali to ne znači da ne možemo imati kulturu dijaloga koji nam je jako potreban, jedino dijalog može pomoći Hrvatski da krene naprijed”, rekao je Bernardić.

“Odmah, nema koalicije s onima koji napadaju novinare, manjine, nema koalicije, ali ne znači da nema dijaloga. Dijaloga mora biti”, zaključio je predsjednik SDP-a u zaprešiću.

Komentiraj