Menadžer Real Madrida Rafael Benitez ne očekuje od napadača ‘kraljevskog kluba’ Garetha Balea (26) i Karima Benzeme (27) da napuste klub u ovom prijelaznom roku. Velški reprezentativac Bale povezan je s Manchester Unitedom, a Francuz Benzema s Arsenalom, prenose britanski mediji.

“Neću govoriti o ponudama. Sve je dobro i Bale će imati dobru sezonu s nama, siguran sam”, rekao je Benitez novinarima, koje je zanimala i sudbina Benzeme. “Mislim da će Karim ostati s nama. Jako sam zadovoljan njime”, dodao je.

Baleova je budućnost u madridskom klubu ponovno stavljena pod upitnik nakon što je transfer Angela di Marije u PSG došao vrlo blizu realizacije. Ali, Benitez negira odlazak Velšanina. “Gareth nam je izuzetno važan igrač i znam da je ovdje sretan.”

 

  • Real Madrid će se u utorak susresti s Tottenhamom, bivšim klubom Balea, na predsezonskom turniru na kojem nastupaju i AC Milan te Bayern.

 

Neizbježno pitanje bilo je i ono potencijalnog prelaska 24-godišnjeg Davida de Gee u Madrid. “Već sam na prethodnim konferencijama rekao kako ne želim govoriti o igračima koji su u drugim momčadima. Mi imamo tri vrlo dobra vratara. Mogu vam govoriti o njima, ne o drugima”, odgovorio je Benitez.

Komentiraj