Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak u nedjelju je komentirao izjave Marijane Petir u HRT-ovoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’ Aleksandra Stankovića. Ona ga je optužila da je ‘radio i gore stvari od provaljivanja u automobile’.

“Da Marijana Petir ima išta konkretno što bi mogla o meni reći u lošem kontekstu, vjerujte mi da bi ona to i napravila, tako da ove njezine insinuacije uopće ne znam kako bih komentirao”, rekao je Beljak za portal Index.

“Potpuno sam zgrožen činjenicom da je itko, a kamoli netko tko se predstavlja kao vjernik, u stanju lagati. Da. Petir svjesno laže. I uopće ne zavidim svećeniku kod kojeg će ići na ispovjed”, kazao je Beljak.

Istaknuo je kako nema namjeru komunicirati s europarlamentarkom Petir, koja je jedna od suspendiranih članova HSS-a. “Svojim licemjerjem Petir samo jasno dokazuje koliko drži do vjere koju navodno živi. O meni se zna sve. O njoj – ništa”, rekao je Beljak dodajući da je Petir izgubila lokalne izbore u Velikoj Ludini od ‘nekog anonimca’, dok je on svoje za gradonačelnika Samobora dobio.

Komentiraj

FOTO:Igor Soban/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.