Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u srijedu je gosotvao u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao aktualnu političku situaciju.

“Ostajemo sa SDP-om i pod cijenu da sutra HSS nestane kao stranka. Mi prije svega imamo svoj obraz koji ne namjeravamo prodavati” rekao je Beljak.

Dodao je i kako je HSS napravio dobar potez za hrvatske građane jer im nije bilo u interesu da se ide na ponovne izbore.

“Svi razgovori su bili neslužbeni. Jasno i nedvosmisleno, prilično kulturno smo im rekli da mi ne namjeravamo mijenjati stranu. Mi smo stranka koja surađuje sa SDP-om – na lokalnoj razini i na lokalnim izborima. U najvećem broju županija, općina, gradova idemo sa SDP-om. S njima imamo strateški sporazum, ne trebaju nam pisani papiri. Ja nisam nikad nikog iznevjerio, pa neću ni koalicijskog partnera. Ostajemo sa SDP-om i pod cijenu da sutra HSS nestane kao stranka. Mi prije svega imamo svoj obraz koji ne namjeravamo prodavati. Mi nemamo Tomislava Sauchu i nas pet bi dobrovoljno išlo u zatvor, dobrovoljno nevini, prije nego bi prodali svoj obraz “, istaknuo je Beljak.

Komentiraj