Nogometaš Barcelone Luis Suarez suspendiran je na dvije uzakmice u petak zbog navodnog sukoba s igračima Espanyola, nakon Barelonine pobjede 4:1 u Kupu kralja, javljaju španjolski mediji.

Barcelona je najavila žalbu na ovu odluku, jer vjeruju da je sudac dao netočni iskaz. Prema AFP-u, sudac Juan Martinez Munera vjeruje da je Suarez odgovoran za gužvu koja se dogodila tijekom odlaska igrača obiju momčadi s travnjaka.

“Dok su nogometaši Espanyola odlazili prema tunelu i svlačionicama, Suarez ih je čekao i sukobio se s njima, u nekoliko navrata im govoreći: “Ovdje sam, čekam vas”. To je potaklo sukob između igrača obje momčadi, a intervenirali su treneri i osoblje klubova, kao i osiguranje”, napisao je u zapisniku sudac.

Urugvajski reprezentativac nije nepoznat po kontroverzama, u tri izolirana slučaja bio je suspendiran zbog ugriza protivnika. Dok se čekaju rezultati žalbe, gubitak Suareza velik je udarac za ‘Blaugranu’, jer je 28-godišnjak zabio 15 golova u 16 susreta u kojima je igrao ove sezone. Ostane li pak suspenzija, Suarez će propustiti susret s Granadom i Espanyolom.

Komentiraj

FOTO:EPA/Christopher Jue
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.