Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je na Općem saboru HDZ-a pozvao Tomislava Karamarka da preuzme odgovornost.

“Hrvatskoj treba zajedništva i povjerenja. Nemojmo se baviti onime što je bilo i onima koji su uprskali stvar. Okrenimo se budućnosti”, rekao je Bandić.

“Od tebe hrvatska javnost očekuje isto što od mene očekuju Zagrepčani, da preuzmeš odgovornost, da podvučeš crtu, kao čelni čovjek stožerne stranke u Hrvatskom saboru koja je zajedno s partnerima preuzela odgovornost da upravljaju Hrvatskom. Mi služimo i upravljamo ljudima u ovoj zemlji, izbacimo riječ vladajuća. Od tebe se, gospodine Karamarko, očekuje da preuzmeš odgovornost da se zatvoriš na tri dana i riješiš križalju i sa stabilnim i odgovornim partnerima ekipiraš stručan tim i da počnemo raditi na boljitku građana ove zemlje. To je vrijeme i ne trpi odlaganja”, dodao je Bandić, prenosi N1.

Istaknuo je kako se ne mora lupati šakom o stol, već se ovdje traži mudrost i razboritost. “Da pokažemo odgovornost na svim razinama i da povedemo Hrvatsku u bolje sutra. Što se tiče koalicijskih partnera, to vam je kao sa haustorom, kad imate najveću odgovornost, ide – ne ide, uvijek netko ide. Samo morate ići naprijed, uvijek netko ide”, objasnio je zgarebački gradonačelnik.

Dodao je kako bi u Zagrebu ova pat pozicija trajala 24 sata ili bi išli na nove izbore. “Tomica, uzmi posao u svoje ruke, idemo graditi Hrvatsku po mjeri hrvatskog čovjeka”, zaključio je Bandić.

Komentiraj