Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je u utorak križanje Slavonske avenije i Vrbika, gdje se sinoć urušila cesta i stvorila ogromnu rupu na jednoj od najprometnijih cesta u gradu.

Bandić je burno reagirao na novinarsko pitanje da se cesta urušila na istoj lokaciji gdje se prije nekoliko godina izvršila rekonstrukcija. “Ja sam se prije 26 godina napio. Ok? Ono je bio ubod komarca. Grad Zagreb ima desetine tisuća kilometara prometnica, vodoopskrbe, kanalizacije. Dogodilo se ovo što se dogodilo”, rekao je Bandić dodavši kako se ispričava građanima. Kazao je da je došlo do gibanja tla.

Gradonačelnik je rekao kako Zagrepčani nemaju razloga za zabrinutost. “Ništa se nikome nije dogodilo. Zar sam ja sam Batman da predvidim da će se nešto dogoditi da interveniram? Pa ne mogu, molim vas”, prenosi Bandićeve riječi N1.

Poručio je i kako ne može tražiti odgovornost od nikoga jer je riječ o djelovanju prirode. “Koga da tražim odgovornost? Od dragoga Boga da tražim odgovornost?”, zaključio je Bandić.

Komentiraj