Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na današnjoj je gradskoj Skupštini suočio se s kritikama zastupnika oko nogometnog kampa Svetice.

SDP-ov zastupnik Dominik Etlinger osvrnuo se na projekt gradnje nogometnog kampa Svetice, zamjerivši da se ništa nije napravilo, da je prostor u raspadnutom stanju, da se radi o još jednoj zagrebačkoj sramoti s obzirom da je “u centru grada 90.000 četvornih metara potpuno zapušteno, uništeno i propalo”.

Predložio je da se, s obzirom da radovi nisu počeli ni devet mjeseci nakon ishođenja dozvole, raskine ugovor te sudskim putem natjera HNS da vrati prostor u prethodno stanje.

Bandić mu je odgovorio da se ugovor poštuje i da će se sve ispoštovati. “Ovo je samo produžetak močvare koju vi i vaša stranka inaugurirate”, odgovorio je SDP-ovom zastupniku, ustvrdivši da će za godinu dana sve izgledati kao Wembley stadion.

Etlinger je potom podsjetio na gradonačelnikove riječi da će, kada se u ožujku otvori bazen na Sveticama, početi radovi i da će do kraja godine sve biti gotovo. “Sve vaše priče što će biti za godinu dana možete objesiti ‘mačku za rep’”, poručio je, upitavši ponovno gradonačelnika hoće li raskinuti ugovor s HNS-om s obzirom da se ne drže ugovora.

Komentiraj