Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u ponedjeljak, komentirajući izbor Andreja Plenkovića za novog predsjednika HDZ-a, kako HDZ-u želi puno uspjeha te je poručio da će građani na izborima odlučiti o njegovu uspjehu.

“Ja želim HDZ-u novi vjetar u jedra i želim da rade svoj posao onako kako misle da najbolje znaju, da se prestanu baviti sobom i da počnu raditi posao za ono što je suština političkih stranaka i za što su organizirane, a to znači interes građana Republike Hrvatske. I želim im na tom putu puno usjeha”, rekao je Bandić.

Na pitanje novinara misli li da HDZ s Plenkovićem može biti jači, Bandić je odgovorio kako je rekao da im želi puno uspjeha. “Ne znam ja to, tko će to gradirati tko ima manje, tko više uspjeha. To će građani odlučiti na izborima”, istaknuo je.

Bandić je komentirao i tekst “Istina o prijavi protiv šefa SDP-a” iz “Nedjeljnjeg Jutarnjeg”.  U tekstu “Nedjeljnog Jutarnjeg” navedeno je da je suradnju s agencijom “Madison” predsjednik SDP-a Zoran Milanović uvjetovao isplatom 15 tisuća kuna na mjesec za nepostojeće, fiktivne usluge  prijatelju Igoru Kneževiću.

“Da je netko otišao u DORH i rekao da je Bandić dao nalog da se isplati oko 15.000 kuna, još iz Remetinca ne bi izašao”, rekao je među ostalim Bandić i ponovio kako su ga “zatvorili na pravdi Boga” te kako bi volio da institucije rade svoj posao.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.