Talijanski napadač Mario Balotelli vraća se u AC Milan gdje dolazi na jednogodišnju posudbu iz Liverpoola, objavio je u utorak talijanski prvoligaš.

Balotelli je iz Milana otišao 2014. u Liverpool, ali mu trener Brendan Rodgers nije davao dovoljnu minutažu. Talijanski izvori tvrde da će Milan u ovoj posudbi podmirivati polovicu Balotellijeve plaće iz ugovora s Liverpoolom, koja iznosi 80.000 funti tjedno. Balotelli je igrajući za Milan postigao 26 pogodaka u 43 nastupa u Serie A, a to mu je bio najbolji učinak u karijeri. u kojoj je, osim Milanovog i Liverpoolovog, nosio i dresove Intera (2007. do 2010.) te Manchester Cityja (2010. do 2013.).

“Sretan sam jer sam se vratio. Nosim ovaj klub u srcu i uvijek sam se nadao da ću se moći vratiti”, kazao je Balotelli nakon što je prošao liječnički pregled.

Komentiraj

FOTO:GETTY IMAGES
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.