Konstantnim ulaganjem u razvoj i inovacije, tvrtka Badel 1862 učvrstila je poziciju lidera premium pića na domaćem tržištu, a linija Korlat se pokazala iznimno uspješnim dijelom takve strategije.

Svaki je od pet vrhunskih proizvoda brenda Korlat rakije i likeri stvorio prepoznatljivu kvalitetu, čemu u prilog idu i brojne nagrade na domaćim i međunarodnim natjecanjima.
Korlat Medica s propolisom te Korlat šipak i divlja ruža, dva jedinstvena okusa premium brenda, nagrađeni su dvjema zlatnim zvjezdicama, prestižnim
međunarodnim priznanjem iTQi Superior Taste Award koji jamči izvrsnost kvalitete.

Ta se kombinacija pokazala dobitnom i na ISCRO-u 2016. godine, kada je Korlat šipak i divlja ruža dobio titulu ‘Šampion kvalitete’. Profesionalni je žiri prepoznao i kvalitetu Korlat Travarice barrique sa smiljem, u čijoj recepturi dominira dalmatinsko smilje, te je 2016. godine također ovjenčao dvjema zlatnim zvjezdicama iTQi Superior Taste Award.

Godine 2015. godine, potvrdu izvanredne kvalitete na poznatom natjecanju u Bruxellesu dobio je i premium liker Korlat Aronija.

Korlat Loza barrique najnagrađivaniji je proizvod brenda, proizveden od masulje svježih bobica grožđa te potom njegovan u hrastovim barrique bačvama. Osvojio je
prestižna natjecanja IWSC (International Wine & Spirits Competition), ISC
(International Spirits Challenge), CROPAK…

Komentiraj