Haljina koju je nosila Marilyn Monroe, Harley-Davidson Marlona Branda i kriške britanskih kraljevskih svadbenih torti ovoga tjedna naći će se na godišnjoj dvodnevnoj aukciji memorabilija na Beverly Hillsu u Kaliforniji.

[quote_center]

  • Aukcijska kuća Julien’s Auctions održava godišnju aukciju hollywoodskih legendi 26. i 27. lipnja, a ove godine će se tu naći haljina od svilenog krepa s cvjetnim motivom koju je nosila Monroe i za koju se očekuje da bi mogla postići cijenu od 300.000 do 500.000 dolara.
  • Hollywoodska glumica nosila je tu haljinu tijekom snimanja svog posljednjeg nezavršenog filma “Something’s Got to Give” prije smrti 1962.

 

[/quote_center]

Aukcijska kuća Julien’s Auctions održava godišnju aukciju hollywoodskih legendi 26. i 27. lipnja, a ove godine će se tu naći haljina od svilenog krepa s cvjetnim motivom koju je nosila Monroe i za koju se očekuje da bi mogla postići cijenu od 300.000 do 500.000 dolara.

Hollywoodska glumica nosila je tu haljinu tijekom snimanja svog posljednjeg nezavršenog filma “Something’s Got to Give” prije smrti 1962.

Obožavatelji britanske monarhije imat će priliku doći u posjed nekoliko kraljevskih komada, među kojima je Versaceova haljina koju je nosila pokojna princeza Diana kao i kriške kraljevskih svadbenih torti, procijenjene na 400 do 600 dolara po komadu.

 

Komentiraj

FOTO:FaH
PIŠE:D.J
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.