[quote_box_center]

  • “Ne želim postavljati minimalne ciljeve, ako bude neriješeno možemo biti zadovoljni, ali to će zavisti od igre koju ćemo prikazati”, rekao je Antonio Conte
  • Vratar talijanske reprezentacije, Gianluigi Buffon, je izjavio kako će najveća opasnost po njegov gol biti hrvatski napadači Mario Mandžukić, Ivan Perišić i Ivica Olić

[/quote_box_center]

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Antonio Conte izjavio je kako će kvalifikacijska utakmica za EURO 2016. protiv Hrvatske na Poljudu biti jako teška za Italiju, jer je Hrvatska najteži protivnik u skupini i kako neće biti lijepo igrati utakmicu na praznom stadionu.

“Zbilja nije lijepo igrati utakmicu bez publike jer nogomet je spektakl koji zahtijeva publiku i navijače. Trebao je biti pun stadion i to je veliki hendikep za obje reprezentacije, ne samo za Hrvatsku“, rekao je Conte na konferenciji za novinare nakon što je njegova reprezentacija na Poljudu odradila prvi trening.

“Ne želim postavljati minimalne ciljeve, ako bude neriješeno možemo biti zadovoljni, ali to će zavisti od igre koju ćemo prikazati. Hrvatska je pokazala svoju snagu i u prvoj utakmici na San Siru u Milanu. Nisu Hrvati tada bili bolji, već smo mi imali projekt kojim smo testirali drukčije situacije u sustavu igre, a to nije lako odjednom napraviti“, rekao je Conte.

Talijanski izbornik nije otkrio sastav koji će nastupiti na Poljudu, žali što zbog ozljede neće moći nastupiti Daniele de Rossi, ali tvrdi kako će ga Marchisio kvalitetno zamijeniti.

“Jedno je sigurno, Andrea Pirlo će igrati“, otkrio je Conte.

Gianluigi Buffon želi pobjedu

Vratar talijanske reprezentacije, Gianluigi Buffon, je izjavio kako će najveća opasnost po njegov gol biti hrvatski napadači Mario Mandžukić, Ivan Perišić i Ivica Olić.

“Hrvatska je prava momčad u kojoj se igrači vrlo dobro međusobno poznaju, dok je naša reprezentacija u fazi obnove s puno novih igrača. U reprezentaciji Italije ima dosta igrača iz Juventusa, ali nedavni poraz u finalu Lige prvaka neće ostaviti posljedice. Svi imamo veliku želju za pobjedom,a dobra sezona Juventusa samo može povećati samopouzdanje reprezentacije”, rekao je Buffon, .

 

Komentiraj