Marko Prpic/PIXSELL

Nadzorni odbor Agrokora u srijedu je donio odluku prema kojoj dosadašnji izvršni potpredsjednik za poslovnu grupu maloprodaja Ante Todorić, s 1. siječnjem 2016. godine prelazi na funkciju dopredsjednika Uprave Agrokora, a njegovu dosadašnju poziciju preuzima dosadašnji direktor Konzuma Darko Knez, priopćeno je iz Agrokora.

“U skladu s najavljenim promjenama u cilju osnaživanja upravljačkih timova i odgovaranja na trendove i promjene na tržištu, kao i na osnovi analize novih poslovnih zadataka i profila vodećih kadrova u Koncernu, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Agrokora d.d. usvojena je odluka kojom Ante Todorić, dosadašnji izvršni potpredsjednik za poslovnu grupu maloprodaja, prelazi na novu funkciju dopredsjednika Uprave Agrokora. Njegovu poziciju izvršnog potpredsjednika za poslovnu grupu maloprodaja preuzet će Darko Knez, dosadašnji direktor Konzuma. Ova odluka stupa na snagu s danom 01.01.2016. godine”, kaže se u priopćenju.

S istim datumom Nadzorni odbor Konzuma imenovao je novu dvočlanu Upravu Konzuma. Tako će mjesto predsjednika Uprave preuzeti dosadašnji direktor maloprodaje regije Dalmacija Slavko Ledić, a mjesto člana Uprave dosadašnji menadžer u Agrokoru Domagoj Jelenc.

Komentiraj

FOTO:Marko Prpic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.