Zastupnik Mosta Juro Martinović Hini je u četvrtak opovrgnuo medijske tvrdnje kako je zbog njegovih navodnih ambicija da uđe u vladu došlo do problema oko pregovora u samom Mostu, dok se ‘mostovac’ Ivan Lovrinović za kojeg se to isto tvrdi nije htio očitovati.

“Nisam iskazao ambicije za ulazak u vladu, a koliko je meni poznato u pregovorima nema nikakvih problema i normalno se odvijaju”, izjavio je Hini Juro Martinović.

Ivan Lovrinović pak o toj se temi nije htio očitovati ne odgovarajući ni na poruku niti na pozive.

Mediji pišu kako je u Mostu odlučeno da njihovi izabrani zastupnici, uz izuzetak Bože Petrova, trebaju sjediti u Saboru, sa čime se navodno ne slažu odvjetnik Juro Martinović koji bi se rado vidio na mjestu ministra pravosuđa te ekonomist Ivan Lovrinović koji, kako se špekulira, ima aspiracije doći na mjesto dopredsjednika Vlade.

Komentiraj

FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.