Legendarni trener MAnchester Uniteda Sir Aley Ferguson objasnio je zašto vjeruje da je Cristiano Ronaldo bolji od Lionela Messija.

“Zanimljivo je da u posljednje vrijeme toliko slušamo samo o dva igrača – Ronaldu i Messiju. Nemojte me krivo razumjeti, Messi je fantastičan igrač, kada kontrolira loptu kao da nosi kućne papuče. Ali, tu je razlika. Messi igra za Barcelonu. Ronaldo bi mogao igrati za Stockpoint County i postići hat-trick. On ima sve – može pucati sa obje noge, glavom, hrabar e poput lava, a ljudi to zanemaruju”, objašnjava Ferguson, prenose britanski mediji.

Ispričao je kako su mnogi igrači, dok je bio trener Uniteda, provodili sate i sate kako bi bili bolji. “Gary Neville se pretvorio iz prosječnog u odličnog nogometaša zbog svoje radne etike, baš kao i David Beckham. Ali, Ronaldo se znao potpuno iscrpljivati, a to radi još uvijek. Jednostavno želi biti najbolji na svijetu”, ističe.

Messi je ove godine s Barcelonom osvojio naslov španjolskog prvaka, sa samo jednim bodom ispred Reala, a imaju priliku osvojiti i Kup Kralja. Ipak, Ronaldo će s realom 28. svibnja nastupiti u finalu Lige prvaka, gdje ga čeka gradski rival Atletico Madrid.

Komentiraj