Aleksandra Kolarić tvrdi da joj ‘Milanovićevi dečki’ Orsat Miljenić i Gordan Maras podmeću i da upravo oni stoje iza ‘anonimnih pisama’ kojima joj se pokušava nanijeti poslovna šteta

Nakon što je javno obznanila da neće izići na izbore, Aleksandra Kolarić, nesuđena povratnica u stranku s neskrivenom ambicijom da postane i njena predsjednica, preko Facebooka nastavlja svoju polemiku s bivšim SDP-ovim ministrima Gordanom Marasom i Orsatom Miljenićem, koje je nazvala „Milanovićevim dečkima“, vjerojatno aludirajući na izjavu bivše premijerke Jadranke Kosor kako su u novom vodstvu HDZ-a na čelu s Andrejem Plenkovićem sve „njezini dečki“.

Kolarić je Marasa i Miljenića, koji je ujedno i kandidat za novog predsjednika SDP-a, optužila da su joj baš njih dvojica zatvorili vrata izlaska na veliku političku arenu te je konstatirala da „bezočno lažu“.

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

REAKCIJA 

‘Rekla sam da su anomimno pismo protiv mene poslali Milanovićevi dečki, ali ne Maras i Miljenić’

“Neistina je, kao što je navedeno u članku u Nacionalu, da sam izjavila kako iza anonimnog pisma poslanog medijima prošlog tjedna, a koje me lažno i bez ikakvih dokaza optužuje da tajno radim za Most, stoje Gordan Maras ili Orsat Miljenić. Novinaru sam jasno rekla da procjenjujem da je to pismo djelo Milanovićevih dečki i da je ono samo nastavak kampanje blaćenja koju protiv mene zbog političkog sukoba već dugo vodi vodstvo SDP-a. Koji konkretno od tih dečki je to naručio ili napisao, ne znam, jer se kukavički skrivaju iza anonimnosti, kao i mnogo puta do sada.

Još jednom ću ponoviti što sam već javno rekla: ne radim trenutno ni za jednu političku stranku, pa tako ni za Most. Nisam ni radila za Most.

Ugovor s Hrvatskim vodama, koji se u tekstu spominje, jest ugovor za usluge upravljanja digitalnim komunikacijama. U tekstu je novinar izostavio dva važna podatka, a koje sam mu rekla u telefonskom razgovoru. Radi se o ugovoru za usluge u razdoblju od 12 mjeseci te su plaćanja, kao što je uobičajeno, u mjesečnim ratama. Također, iznos naveden u vašem tekstu sadrži PDV.

mr. sc. Aleksandra Kolarić
direktorica Quadrans d.o.o.”

Komentiraj