Napadač Real Madrid Karim Benzema izbačen je iz francuske nogometne reprezentacije na neodređeno zbog afere oko ucjenjivanja Matthieua Valbuene, priopćio je Francuski nogometni savez.
Benzema je pod službenom istragom francuskog tužiteljstva koje se bavi slučajem pokušaja ucjene također francuskog reprezentativca Mathieua Valbuene s navodnom snimkom seksa na kojoj se nalazi sadašnji igrač Lyona.
“Odlučili smo suspendirati Benzemu do dalnjega. Onoga trenutka kada tužiteljstvo zaključi da on nije imao ništa s navedenom aferom, poništiti ćemo suspenziju”, kazao je predsjednik Francuskog saveza Noel Le Graet, koji je dodao kako se suspenzija odnosi i na EURO 2016, kojemu je Francuska domaćin.  .
Benzema je negirao sve optužbe, a zanimljivo je da se danas oglasio i francuski premijer Manuel Valls koji je rekao da Benzema ne bi smio igrati za reprezentaciju sve dok je pod istragom.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.