U srijedu, u klubu Močvara, u programu ”Psihodelično punk rifljanje”, Beat City & WolfBad Squad dovode talijanski bend Go!Zilla.

Ti momci iz Firence tvrde da sviraju ”psychedelic fuzz” glazbu, a snimili su albume za Beast Records, Black Candy Records i Stolen Body Records. Vjeran Pavlinić iz Beat Cityja kaže da se svrstavaju među tvrđe europske predstavnike novog vala psihodeličnog punka, a sklonost ka teškim rifovima smješta ih negdje između Black Lipsa i Black Sabbatha.

”Kao i većina bandova iz te domene, već su se jednom zatekli u Zagrebu, prije tri godine. Tada su svi rekli: ‘U, koji odličan band!’. Kako su Go!Zilla u međuvremenu izdali još nekoliko albuma i odradili brdo turneja po Europi, Americi i Meksiku te u skladu s time postali i puno bolji, tako će i reakcije publike ovog puta biti još luđe”, nadahnuto i uvjerljivo govorio je promotor Pavlinić.

Kao predgrupa nastupit će zagrebački bend Marko i Darko. Ta dvojica plavokosih dječaka ovim riječima najavili su svoj nastup:

”U srijedu u Močvari sviramo ispred talijanskog benda Go!zilla. Pripremili smo program dosta netipičan za nas. Svirat ćemo 40-ak minuta. Izvest ćemo dosta stvari prvi put, a eksperimentirat ćemo i s novim instrumentom. Pridružit će nam se Ivan Frntić. Ovo će vjerojatno biti naše najprljavije i najpsihodeličnije izdanje koje svima koji nas vole iskreno preporučujem”.

Preporučujemo i mi.

marko i darko

Komentiraj