Policija je utvrdila da je smrtno stradali muškarac, čije je tijelo pronađeno sinoć kod  trafostanice industrijske zone M.O.L., 32-godišnji muškarac iz Ličkog Osika, doznaje se u utorak iz ličko-senjske policije.

O pronalasku tijela stradalog muškarca kod trafostanice industrijske zone M.O.L.  policija je dobila sinoć oko 18,50 sati.

Iz Policijske uprave ličko-senjske jutros su naveli da je smrtno stradali muškarac, zajedno s 22-godišnjim mladićem, iz za sada neutvrđenih razloga ušao u trafostanicu koja je u prostoru poduzeća 38-godišnjaka iz Ličkog Osika na području poslovne zone.

Nastavlja se kriminalistička istraga o razlozima ulaska dvojice muškaraca u trafostanicu i okolnostima stradanja starijeg od njih od strujnog udara.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Mladen VOLARIĆ/
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.