Još samo nekoliko dana dijeli nas do velike dodjele ovogodišnje Zlatne lopte. Ceremonija će se održati u Kongresnom centru u Zürichu 11. siječnja, a za nagradu će se boriti Leo Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo. FIFA je danas na svojim stranicama objavila i tko će biti zadužen za glazbeni program na svečanoj gali. Prestižne uzvanike iz nogometnog svijeta zabavljat će britanska pjevačica Leona Lewis i hrvatska senzacija 2Cellos – Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Iako im je ovo prvi nastup na dodjeli Zlatne lopte, i Leona i Cellosi itekako imaju iskustva s prestižnim nastupima. Leona je prva Britanka koja je zasjela na prvo mjesto američke Billboard ljestvice, a najpoznatija je po singlu ‘Bleeding Love’. Naši su dečki svijet osvojili 2011. godine kada se njihova obrada ‘Smooth Criminala’ Michaela Jacksona proširila Internetom. Veliki Elton John pozvao ih je na svoju turneju, a potpisali su ugovor s Sony Music Masterworks.

Na ceremoniji će se, osim Zlatne lopte, dodjeliti nagrade za najbolji gol, najbolju nogometašicu, trenere i najbolji Fair play potez godine.

Komentiraj