‘Naravno da je teško, ali i dalje vjerujemo’

Autor:

epa06584550 Manchester City manager Pep Guardiola takes part in a press conference at the Manchester City training ground at Manchester, Britain, 06 March 2018. Manchester City will face FC Basel FC in a UEFA Champions League round of sixteen second leg soccer match on 07 March 2018.  EPA/ANTHONY DEVLIN

Nogometaši Manchester Cityja sinoć su na Anfieldu, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, doživjeli poraz (3:0) od Liverpoola. ‘Redsi’ su zaustavili City uraganskim prvim poluvremenom, kada su i zabili sva tri gola. Strijelci za Liverpool bili su Mo Salah, Alex Oxlade-Chamberlain i Sadio Mané.

Zanimljivo je i da nogometaši Cityja nisu uputili niti jedan udarac u okvir vrata Liverpoola. Trener ‘Građana’ Pep Guardiola nakon utakmice je izjavio kako sada mora uvjeriti svoje igrqače da još uvijek mogu osvojiti Ligu prvaka.

“Nemam previše zamjerki. Nitko ne vjeruje u prolaz, ali pred nama je još jedna utakmica”, poručio je Guardiola. “Iz dva napada Liverpool je zabio dva gola. Ostatak utakmice bili smo jako dobri. Morali smo zabiti gol, ali Liverpool se dobro branio. Moramo prihvatiti rezultat, pred nama je sada utakmica s Manchester Unitedom. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Naravno da je teško, ali i dalje vjerujemo”, istaknuoje Guardiola.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.