TUCAK NAKON PORAZA “Treba biti sportaš i čovjek i priznati da je Srbija bolja od nas”

Autor:

Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak nakon poraza u finalu Olimpijsih igraa u Rio de Janeiru od Srbije bio j razočaran, ali je priznao – Srbija je bila bolja i dokazala da je posljednjih godina najbolja reprezentacija svijeta.

“ema se što filozofirati. Treba biti sportaš i čovjek i priznati da je Srbija bolja od nas. Dobili su nas zasluženo”, rekao je Tucak nakon utakmice dodajući da su hrvatski reprezentativci pokušavali sve, ali jednostavno nije išlo.

“azbili su nas šutevima izvana za koje smo se pripremali, ali nismo imali dovoljno koncentracije da se obranimo. Kvalitetnija su momčad”, kaže hrvatski izbornik. Spomenuo je i sudački kriterij, koji Hrvatskoj nije išao u prilog. “S ovakvim kriterijem se protiv Srbije ne može igrati jer je to klanje u bazenu. Mađarski sudac je bio nevjerojatan, no to je samo jedan od razloga. Srbija je bolja i točka”, poručuje.

Tucak ističe da su svi zajedno željeli otići do kraja, ali jednostavno su se stvari poklopile na taj način. “Napravili smo veliki rezultat, ali trenutno sam tužan”, priznao je. Ipak, Tucak kaže kako je pogled u budućnost za hrvatsku reprezentaciju sjajan. “mamo 10, 11 igrača koji su spremni za Tokyo. Još će stasati mladi igrači i mi ćemo i dalje imati sjajnu reprezentaciju”, zaključiuo je hrvatski izbornik za kamere HRT-a.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)